Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä, lue alla olevat ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumisohjeet

Kesän 2015 sukukokoontumiseen ilmoittaudutaan ensisijaisesti nettisivujen ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 5.6.2015 saakka. Jos itselläsi ei ole internet-mahdollisuutta, niin pyydä lähipiirin netinkäyttäjiä hoitamaan ilmoittautuminen puolestasi. Jos lähipiirissä ei ole netinkäyttäjiä, niin ilmoittaudu puhelimitse Tertulle.

Ilmoittautumisen hoitaminen aikataulussa on tärkeää, koska sukuseura joutuu toimimaan tässä ”välikätenä” mm. maksujen osalta laajemmin kuin edellisessä kokoontumisessa. Niin myös ilmoittautumislomakkeessa joudumme kysymään teiltä erilaisia asioita ja laskuttamaan teitä, jotta saamme maksuliikenteen pyörimään, niin että Afanasjeff-sukuseura ry ei joudu vaikeuksiin. Toivotaan, että te osallistujina koette tämän hyvänä palveluna, kun tilaisuudessa ei tarvitse sitten näistä maksuista enää huolehtia.

Sukukokoontuminen rakentuu neljästä eri kokonaisuudesta, joihin pyydämme sinulta osallistumistietoa:

  • Sukujuhla, lauantai 18.7.2015 klo 10-17
  • Illanvietto, lauantai 18.7.2015 klo 18 alkaen
  • Sukuseuran kokous, sunnuntai 19.7.2015 ap
  • Retket Oulun seudulla, sunnuntai 19.7.2015, ip

Osallistumisen hintaan vaikuttaa onko osallistuja Afanasjeff-sukuseura ry:n jäsen vai ei. Lisäksi jäsenmaksu tulee olla maksettu, jotta voi osallistua jäsenhinnalla. Perusteena jäsenhinta-alennukseen on, että osa kustannuksista maksetaan sukuseuran jäsenmaksuvaroista.

Osallistumismaksut ja peruutusehdot

Sukujuhla Jäsen Ei jäsen Mitä maksu kattaa? Omakustanteiset
Aikuinen 35e 45e Ohjelma kokonaisuutena, buffet-lounas, jossa kolme pääruokavaihtoehtoa. Iltapäiväkahvi ja leivonnainen. Virvokkeet ja alkoholi omakustanteisia.
Majoitus varattava itse ja maksetaan suoraan hotelliin.
Nuori 13-20 20e 20e
Lapsi 7-12 12e 12e
Lapsi 3-6 6e 6e
Lapsi alle 3 0 0
Illanvietto Jäsen Ei jäsen Mitä maksu kattaa? Omakustanteiset
Aikuinen 25e 30e Grillattua lihaa, kasviksia,
salaatteja. Illalla myös kyykän peluuta ja seurustelua. Lapsille aarteenetsintää tms.
Virvokkeet ja alkoholi omakustanteisia.
Majoitus varattava itse ja maksetaan suoraan hotelliin.
Jos perhekunnat haluavat kokoontua omalla porukalla, he voivat varata erillisen tilan.
Nuori 13-20 20e 20e
Lapsi 7-12 10e 10e
Lapsi 3-6 5e 5e
Lapsi alle 3 0 0

Sukuseura laskuttaa osallistujia maaliskuun aikana.

Mahdollinen osallistumisen peruutus: 17.5.2015 mennessä tehdystä peruutuksesta palautetaan osallistumismaksu kokonaisuutena, 18.5.-30.6.2015 tehdyistä peruutuksista palautetaan 50 % ja 1.7.2015 alkaen tehdyistä peruutuksista ei palautuksia.

Ilmoittautuminen tapahtuu ILMARI-ilmoittatumisjärjestelmän kautta. Se on helppokäyttöinen. Yhdellä kertaa voi ilmoittaa koko perheen tai ryhmän, mutta myös yksittäisen henkilön.

  • Aluksi järjestelmä kysyy, mihin sukuhaaraan ilmoitettava ryhmä kuuluu (kts. liite) tai kirjoita vanhin esivanhempi, minkä tiedät. Jos ilmoitat useampaan sukuhaaraan kuuluvia henkilöitä, niin ilmoita ne erillisinä ilmoittautumisina, jotta saat osallistujat oikeaan sukuhaaraan.
  • seuraavaksi ilmoitetaan osallistumisen maksaja. Lasku lähetetään maksajaksi nimetylle henkilölle eli jos ilmoitat useamman maksajan tietoja, niin tee ne erillisinä ilmoittautumisina.
  • Maksajan tietojen jälkeen kirjataan osallistujat. Myös maksaja ilmoittaa itsensä osallistujaksi (tuleehan maksajakin tilaisuuteen). Jokaisesta osallistujasta kysytään tiedot mihin tilaisuuksiin osallistuu ja mihin ikäryhmään kuuluu. Lisäksi kysytään jäsenyystieto, koska aikuisen yli 20-vuotiaan jäsenen maksu on edullisempi. Mikäli haluat tässä vaiheessa liittyä jäseneksi, niin rastita vaihtoehto: haluan liittyä Afanasjeff-sukuseura ry:n jäseneksi.
  • Eritysruokavaliot ilmoitetaan myös lomakkeen lopussa.
  • Lomakkeen lopussa voit myös kertoa lisätietoja.

Näin luettuna tämä saattaa vaikuttaa hankalalta, vaikka käytännössä ilmoittautuminen on selkeä ja helppo. Alat vain tehdä, niin kyllä se siitä!

MAJOITUKSEN VARAAMISOHJEET

Majoitusta varten on ennakkovarattu Lasaretti –hotellista huoneita sukuseuralle etuhintaan. Jokaisen pitää itse varata majoittuminen. Majoitus on varattava viimeistään 15.6.2015. Majoitus maksetaan suoraan hotellille majoittumisen yhteydessä. Majoitukseen kuuluu aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö klo 17-19 ja aamulla klo 6-8. Varatessa mainitse Afanasjeff-sukuseuran tilaisuus. Huonehinnat ovat: 1 hh 85 €/vrk, 2 hh 98 €/vrk, 2 hh superior 118 €/vrk, perhehuone 140 €/vrk. Lisävuode 25 €. Lisäksi voit kysyä sviittiä erikseen.

SUKUHAAROJEN OMAT TAPAAMISET

Mikäli sukuhaarat tai perhekunnat haluavat omia tapaamisia 18.7. illalla tai 19.7. päivän aikana, varatkaa tila ennakkoon Hotelli-ravintola Lasaretista p. 020 7574701 / Tiina Tikkanen tai lasaretti@lasaretti.com. Nyt vapaana on mm. Merikoski- ja Yrjö-salit.

Toivottavasti innostut lähtemään mukaan ja saat mukaasi joukon lähipiiriäsi – näin saamme sukuyhteyden jatkumaan!

Afanasjeff-sukuseura ry:n hallitus

Terttu Louhikoski-Alasuutari, sihteeri(at)afanasjeff-sukuseura.com, p. 040 357 8150

Jouko Autio
Simo Ahava
Laura Paukku
Soila Rantanen
Eija Korkala
Antti Evesti
Juha Alanne
Timo Kuusela
Emilia Välimaa
Arja Penttinen